torstai 2. elokuuta 2012

Loimaan Rompetori 4.8.2012

Ja taas on aika piipahtaa   4.8 2012 Loimaan Rompepäiville! Olen käynyt niissä alusta alkaen mutta tässä oli monia vuosia välissä etten käynyt lainkaan. Vuonna 2011 pitkästä aikaa taas kävin ja ei voi kuin ihmetellä sitä tavaran ja romppeen määrää. 

Myyjiä on tullut huimasti lisää ja alue on laajentunut entisestään! Viime vuonna ilma ei oikein suosinut ja alkoi iltapäivästä satamaan toivottavasti tänä vuonna olisi kaunis ilma!

Alkuaikoina ihastuin siihen että teki löytöjä  pikkurahalla mutta nyt on kyllä tietoisuus kasvanut ja ilmeisesti myös ahneus koska hinnat on nousseet huimasti tosin on myyjiä joilta vieläkin löytää "aarteita" edullisesti!

Viimekerrasta jä hyvin vähän mitään käteen! Muutama vintagekangas ja pojalle Gameboy pelikonsoli 80-luvulta ja pelejä ja joitakin vintagekoruja sekä pari vaatetta. Katsotaan mitä tänä vuonna löytyy.

Loimaan rompetorilla on kiva henki siellä on jokavuosi kiva käydä! Toivottavasti tämä perinne jatkuu!  Kannattaa siis kurvata Loimaalle jo hyvissä ajoin portti avautuu aamulla klo 6.00 ja parkkipaikkakin autolle silloin viellä saattaa löytyä autolle eikös sanota että "aikainen lintu madon saa"

                         Hyviä löytöjä kaikille rompepäivälle!


2 kommenttia:

Lula kirjoitti...

Ekaa kertaa Rompetorilla! Kivaa oli, huimasti tavaraa tarjolla. Harmi, että meillä oli niin rajallisesti aikaa pyöriä alueella. Löytöjä kuitenkin tehtiin, sisko hommasi matkalevysoittimen (kahdeksas levari...), itse ostin pienen sievän bassetkoiran ja nastan viininpunaisen käsilaukun.

Seija Leppävirta kirjoitti...

Hienoa Lula! Joskus tekee löytöjä vaikka hintapolitiikka on nykään aika huima!