sunnuntai 5. elokuuta 2012

Loimaan rompetorin löytöjä


Terveisiä Loimaan rompepäiviltä! Löydöt jäi kyllä vähiin tälläkin kertaa! Hintapolitiikka oli liian kallista tavalliselle keräilijälle ! Kaikkea kivaa kyllä oli  esim 50-Luvun kipsi neekereitä mutta keksikokoisesta pöytämallista 90€uroa on liikaa!!! Kun tietää niiden historiaa  ne olivat joka kodin halpaa  ja yleistä sisustustavaraa  niitä maalasi  esim kotiäidit lisäansion toivossa kuten joskus tehtiin myös lampunvarjostimia muovinarusta kotona ,kukkatelineitä yms.

Mulla käteen tarttui kolme veskaa pinkki simppeli laukku,pieni pussukkalaukku ja käärmenahkaveska se oli noista kallein mut ei onneks ihan päätä huimaava hinta! Mut se etsimäni punainen laukku jäi löytämättä! Yks korikassi jäi kaivelee mut se maksoi 25€kee ja myyjä ei suostunut tinkaamaan!!!
2 kärrynpyörä päiväpeitettä,Hawaii kangas ja kolmet klipsikorvikset,sekä vanhoja lasihelmiä askarteluun 50/60-luvulta.

Mutta ilma oli ihana ja oli kiva taas käydä tuttujakin tuli vastaan! Kiitos Annelille ja miehelleen kyydistä ja seurasta.

Seuraavaksi  suuntana on Perniö ja Matin makasiiinit  Somerniemen kesätori kanssa kiinnostaisi ehkä Anneli lähtee sinnekkin :)

1 kommentti:

Kirsikkainen kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt!
Forssassa oli ehkä vielä nihkeämpi tarjonta. Löysin yhden 50-luvun laukun ja olisin siitä voinut vielä "vähän" maksaakin. Myyjä katsoi päästä varpaisiin (asusteena kellohame, hiusverkko, vintagelaukku)ja totesi laukun hinnaksi 50€!!
Sai jäädä se laukku sinne!