lauantai 7. kesäkuuta 2014

HAWAII KANKAAT

Kesä on vihdoin saapunut ja minäkin herännyt talviunesta!  Talviturkkia en kuitenkaan ole heittänyt viellä mereen enkä järveen!  Kesäksi on kiva ommella tälläisiä iloisia  ja pirteitä hawaii mekkosia. Aidot  vintage hawaii mekot ovat aika hintavia esim Etsyssä tai Ebaylla joten on tyydyttävä halvempaan vaihtoehtoon joko itse ommellen tai repro mallistoon.
                                          .
Tässä yksi Etsy  mekko hinta 169€   Aidot vintage hawaii mekko kaavatkin maksaa maltaita mulle kävi tuuri että Elina Teerijoki osti aidon vanhan   sharong dress kaavan Facebook ryhmästä edullisesti .Elina on lainainnut multa kaavoja mä vuorostaan lainasin häneltä tämän sharong dress kaavan. Viellä en ole sitä kokeillut.  

                                       
Eilen työmatkalla tarttui kaksi    luultavasti 90-Luvun hawaaii kangasta    en viellä tiedä ompelenko niistä itselleni mitään
                                                           


                                        
Seuraavasta olen jo alottanut paidan  kangas on viimekesäinen rompetori löytö .
                                        
Etsyssä on ihania vintage  kankaita  50 ja 60-luvun Hawaii kuoseja tätä seuraavaa harkitsen että ostaisko.

                                        
Tämä viimeinen löytö on 80-luvun viskoosia ja ostettu  Kangaskauppa Aulan  jäämistöstä Loimaalta.           
                                       
Kangas on luonnossa vaalea liila jossa koralleja ja kaloja yms meren härpäkettä. Viimeinen kuva on laukku jonka ostin Taru Järvikalliolta  Vintage Facebook ryhmästä  se ei nytt oikeastaan ole hawaii  henkinen mutta siinä on ihania riikinkukon sulkia .
Laukku on luultavasti 50/60-Luvun taitteelta.          

                                        


2 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Hauskoja nämäkin kuosit! Minä olen ihan hulluna Gertien blogin vintageompeluksiin. Ihania vaatteita? Luetko tätä blogia? http://www.blogforbettersewing.com/

mrs.c kirjoitti...

Ma rakastan hawaii ja tropical kankaita. Persaukisella ei vaan ole varaa nirsoilla joten ite olen ommellu maxihameen ihan digiprintatusta lorttolycrasta. Mita raikeammat varit ja kuosit sita parempi.