perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulua odotellessa vintage koristeet

Huomenna saa avata joulukalenterista ensimmäisen luukun!  Minun joulukalenterini on ollut useana vuonna Veikkauksen joulukalenteri ! Toivossa että joulupukki olisi armollinen ja tulisi isompi voitto! 
Joulua odotellessa voi vaikka ihailla vanhoja joulukoristeita! Niissä on ihan oma tunnelmansa!
Ne on jotenkin läheisiä ja tuo mummolan mieleen! Aivan valloittavia ovat ne piippurassi tontut!
Olen niitä jonkun aikaa keräillyt anopilta jäi 2 ja muut on kirpputoreilta!  Joka aamu herään  ja kerään ne lattialta  ystävämme Tenkaen tuo valloittava Brittikissamme jostakin syystä haluaa ne joka yö tiputtaa lattialle niitä sitten löytyy ympäri olohuonetta.
  Mummoltani on jäänyt joitakin vanhoja  koristeita ja hänellä oli myös niitä makeisia jossa oli enkelin kuva...arvaatkaa ketkä ne söi pienenä!?? Karkki ei kyllä ollut niin makoisaa kun kuvittelin ja pettymys oli kova jos karkin sisällä oli pelkkä puupalikka joka niihin myös laitettiin! Niitä ei valitettavasti säilynyt koska hiiret olivat ne mökillä  järsineet muruksi!


  Lasipallot on ihania!  Vanhoja on vaikea löytää! Totesin juuri että ainoa lasitrumpetti oli mennyt rikki! Sen löysin kerran jostakin kirppikseltä! Vähän harmittaa niitä ei oikein enää löydy!
Löysin laatikollisen lasipalloja ne ovat joko venäjältä,puolasta tai tsekeistä laatikon kanne kuva viittaa siihen mutta sitä on vaikea selvittää.Kauniita ovat kuitekin!
                                          
 Joulutähti kruunaa kuusen! Niitä onkin sitten mullekkin kertynyt useampi eri vuosikymmeniltä! On 60-lukua,70-lukua,80-lukua,90-lukua ja tätä päivää! On anopin,mummon ja miehen ja sitten olen ostanut 2 tähteä indiskasta jotka ovat metallia,paljetteja ja helmiä!  Stockmannilla on laaja lasipallo myynti   lasi koristeet on tulleet taas muotiin on jenkkiautoa,kitaraa,nuottia,kärpäs-sientä ja vaikka mitä. Jostakin syystä olen myös ihastunut poroihin! Oli pakko ostaa Tiimarista 2 pinkkiä ja yksi vihreä kimalle poro!

                                              

                                           

                                                                                 

Ei kommentteja: