maanantai 29. lokakuuta 2012

LUMOUS Audrey Hepburnin elämä ~~ Donald SpotoHarvoin ostan kirjoja kirjakaupasta  lähinnä jotakin ns: hyötykirjoja harvoin romaaneja ne lainaan kirjastosta mutta tänään päätin ostaa  yhden kirjan ja ostinkin sen aikomani mutta jalkani kuljettivat minut  jälleen alennushyllyjen luokse! Ja tuli sitten ostettua heräte ostos! Maksoi vain 10€.

Kuten aikasemmin kerroinkin on kausia jolloin luen paljonkin mutta nyt aika on lukemiselle ollut kortilla joten päätin ostaa 2 omaa kirjaa joita saan lukea omaan tahtiin ajattelematta sitä että koska on palautusaika.

Olen lukenut tämän Donald Spoton muitakin elämänkerta kirjoja mm:ssa Marilynin elämästä kertovan. Donald Spotolla on sellainen kirjoitustyyli johon jaksaa keskittyä ja henkilökuva on kerrottu elävästi.

Pidän Laila Hirvisaaren (Hietamies) historiallisista  kirjoista ja ostin pokkarina venäjän keisarinna Katariinasta kertovan kirjan! Se on niin paksu että tällä nykyisellä lukutahdilla sen lukeminen kestää ikuisuuden.Mikäs sen ihanampaa ku lukea hyvää kirjaa  suklaalevy vieressä! Tosin sen jälkeen ulkoilu sauvojen kanssa olis aiheelllista!   :)

Ei kommentteja: