lauantai 25. elokuuta 2012

Rakkaat vintage laukkuni

Vuosien varrella minulle on kertynyt monenlaista laukkua  kokoelmiini ! Olen laukkufriikki ja erityisesti vintagelaukku friikki!  Olen ollut sitä jo 13-vuotiaasta saakka ja ehkä jopa lapsesta saakka.
Osan olen myynyt jo pois lähinnä sellaiset "perus"laukut. Tykkään laukuista kun niissä on jokin juju tai se on erinlainen ja persoonallinen! Lähinnä 40-50 laukut kiinnosttaa mutta jotkut 60-luvun alunkin laukut voivat olla kivoja.Yhä on haussa punainen käsilaukku josssa olisi sitä jotakin lähinnä 50-luvulta. Ostan  aina kun näen vintagelaukun jos hinta on sopiva vaikka olisikin ns.perusmalli niillekkin löytyy  usein rakastava koti.

Joitakin retro laukkujakin mulla on  jos ne kuvaavat mieltymystäni 50-lukuun ,kirsikoihin tms.
Tässä "muutama" laukku osa 2 tulee myöhemmin koska laukkuja on etten sanoisi paikat pullollaan!

 Hauska vinyylilaukku,pari kesäistä korilaukkua ja niininaru laukku kirjailluin kukin 50-luku
 Vinyylilaukkuja  2 vihreää 50-luvulta ja mustat 60-luvulta jälkimmäinen on make up laukku
Simpukoilla somistettu muovinen korilaukku,muovinen punottu laukku jossa kullanvärisiä punoksia välissä ,muovinen plasteksin kesälaukku, sekä muovinarusta tehty  kesälaukku 50-60-Lukua
Boxi laukkuja  eka 0n 60-Lukua,musta kroko on retro luultavasti 80-luvulta,punainen on 50-lukua ja myös viimeinen siitä on hävinnyt kansi ompelin siihen sametista narulla kiinni vedettävän "kannen"
Viimeiseksi esittelen vähän kärsineen meikkipussin 50-luvulta, vinyylinen simpukka ranta kassi joka solmitaan narulla kiinni,sekä Jousi Turku valmistama muovinen kesälaukku ja viimeiseksi niininariusta punottu kesäkassi jossa kirjailut villalangalla sitä en voi usein käyttää koska se on niin huonossa kunnossa että hajoo käsiin niini on hapertunut olen yrittänyt sitä paikata samanväriselläpaperinarulla.

Tässä siis yksi osa laukkujani seuraavassa lisää  pienet iltalaukut  joiden joukossa pari vanhempaakin laukkua 20-Luvulta jotka on tehty luultavasti itse käsityönä.


Ei kommentteja: