torstai 23. elokuuta 2012

Käsite Salon iltatori kesätorstaisinSalon iltatori keväisin on odotettu tapahtuma kun kevätaurinko on pitkällä sitä odottaa jo kesäkuuta että se alkaisi!  Salon iltatori on aina torstaisin elokuun loppuun saakka sitten tori hiljenee kunnes syysloka vaihteessa on viellä Syysmarkkinat. Torilla on myös aina jokin esiintyjä tänä kesänä esimerkiksi Uriah Heep ja Irwinin Lapset. 

Itseäni ei esiintyjät välttämättä niin kiinnosta vaan ne kaikenkirjavat kirpputorit!


 Sieltä voi bongata esim tälläisen Retro telkkarin! Tosin tämän hinta oli huimat 60€


Tai tämän ihanan vanhan jenkkiläisen radion joka on kuin "chervoletin kojelaudasta" sanoi myyjä! Nyt vain 45 €  koska yksi nuppi kadonnut muuten se olisi maksanut 90€!!!!!! Norsuja tuottamaan onnea pääosin venäläistä posliinia! 
Pullojen keräilijälle monenlaista aarretta!


Hintapolitiikka on noussut Salon iltatorin kirppikselläkin joen rannasta kirjaston vierestä saattaa löytää parhaat löydöt ! Torin puolella on esiintymislava,rättikauppiaita ja sitten ne myyjät jotka myyvät aina samoja kippoja ylihintaan arabiaa,iittala,kupittaata yms . Alkaa tosissaan ottaa päähän että vuodesta toiseen samat myyjät myyvät samoja kalliita  kippoja! Mä en raski niitä ostaa vaikka hienoja ovatkin! 
Tämä on ehkä paras löytöni tänä kesänä ja sieltä joenrannan puolelta! Ei ihan halpa mutta ei kalliskaan!Laukun historiaa en sen enempää tiedä kuin että se on jenkeistä ja 50-Luvulta. Näitä saa huutaa Ebaysta tai Etsystä enemmän tai vähemmän halvalla tai kalliilla hinnalla.
30.8  2012 On tämän kesän viimeinen iltatori! Sitten saa koko pitkän talven taas odottaa kesää että iltatori alkaisi!   Kiitokset iltatorin  pitäjille tästäkin kesästä!


Ei kommentteja: