maanantai 11. marraskuuta 2013

Tallinnan tuliaisia

                                              
Käväisin viime viikolla ystäväni Tiitun kanssa  Tallinnassa  pääaihe oli  isännän 50-vuotis synttärijuomat ja ne meinas jäädä satamaan kun myöhästyimme laivasta mutta kävimme  kangas kaupassa ja käsityöihmisen  taivaassa Karnaluksissa ennen kotimatkaa!  Mennessä lokki herra tai rouva poseraasi meille Tallinnan satamassa laivan kannella.
                                          
Abakhanin kangaskaupasta jäi käteen nämä 2 kangasta leopardi oli 70% tarjouksessa ja sitä oli enää muutama sentti vajaa 3 metriä jäljellä pala oli lähes ilmainen. Olen jo kauan etsinyt harlekiini kuvioista kangasta   tämä on satiinia jonka toinen puoli on nukkamaista  jo 50-luvulla oli samantyyppistä kangasta josta tehtiin kait lähinnä aamutakkeja.   Merkit on Karnaluksista  ostin sieltä myös  ompelukoneen neuloja ja höyhenviuhkan ! 
                                   
Tätä viuhkaa en voinut vastustaa eikä ollut hinnalla pilattu!    Tämä on tarpeellinen bileissä kesällä täpötäydessä salissa jossa ei paljon ilma vaihdu   :)
                                         
Oli mukava käydä taas Tallinnassa  siellä on vaikka mitä  nähtävää ja aina aika loppuu kesken mutta onneksi sinne pääsee helposti uudestaan ja uudestaan. Tämä oli kolmas kertani ja vieläkin jäi nähtävää   Talliinna on hyvin kulttuuririkas kaupunki   jos on kiinnostunut muustakin kuin  halvan juominkien hausta  tai  niiden juomisesta minä en oikeastaan kuulu kumpaankaan noista koska harvoin raahaan sieltä juotavaa ja myöskin juon niitä juotavia tämä kerta oli poikkeus koska  mieheni täytti 50-vuotta ja hain sinne vähän  juomisia tarjottavaksi . Käsityöihmiselle Tallinna on kyllä ehdoton paikka   ja varsinkin Karnaluks    niille jotka kutovat ja tekevät ristipistoja!

Ei kommentteja: