torstai 3. tammikuuta 2013

James päällä joka säällä

Menin tänään ihan muissa asioissa  kaupungille ja koska olin lähellä Anttilaa päätin mennä katsomaan alennus myyntejä jospa vaikka löytyisi jotain kivaa päällepantavaa. 
Pojalle löysin vaatteita ja tarttui sitten kyseinen takki itselle  MIESTEN osastolta.  Syksyllä tätä takkia ihastelin ja nyt se oli niin paljon alennuksessa että kehtasin sen ostaa. Olen aika rintava  joten onneksi oli viel yks isompi koko tallella  tosin hihat joudun siitä lyhentämään.  James on vanha merkki se ilmestyi 50-Luvun lopulla James Dean elokuvien tultua myös Suomen valkokankaalle. Tässä ohessa TEKSTIILI  VILLE No:1 Maaliskuussa 1959 esittelee James mallistoa. Tekstiilinäyttelyssä oli  MATTISEN TEOLLISUUS OY:lla oma näyttelyosasto jossa vauhdikas rock´n´roll soi!
 Mallistossa oli esillä niin teineille,naisille kuin miehillekkin monen mallista James Dean STYLE vaatetta ei pelkästään farmareita vaan myös pusakoita. Oli Monroeata ja Marjuttia teinitytöille, Marobi,Morris farkkuja miehille,Mascara pusakoita isälle ja pojalle,Montana pusakka miehelle joka oli valmistettu Gabardinella kankaasta ja ennenkaikkea hinta on sopiva kukkarolle!!! Malaga Khaki puku kevyt ja vilpoisa loma-asu. 

  Alhaalla Marjut Malliston takki! Ja osuvasti todettu että 
  Filmitähti James Dean jonka pukeutukinen on ollut esikuvana James Dean Stylea Luotaessa.                                                 
       Nykyäänhän  Jamesta saa taas uusretrona  mm:ssa  Anttilassa  on farkkua ja ruutupaitaa ja näitä takkeja ! Tosin niitä ei VALITETTAVASTI enää valmisteta suomessa vaan MADE IN CHINA !!!!!        Tässä kuvia  Mattisten Teollisuuden  myyntiesittelystä jossa taisi esiintyä Rock Jerry ja  Lasse Liemola  jollen väärin muista.

                                   

                      
              
                                   
                                                                                                          

Ei kommentteja: