sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Syksyn ompeluksia

Sain ystävältäni vanhan muovisen seinätaulun jonka pinta on samettia! Tauluun on luultavasti kuulunut alareunaan ja yläreunaan muovinen reunus. Itse linnun taustalla oli itämainen maisema japanilaisineen taloineen! Leikkasin linnun irti ja ompelin sen hameen somisteeksi!
Kangas on ihan tavallista puuvillaa hameen olisi tietty voinut ommella  vaikka huovasta tai villakankaastakin niin olisi saanut talvisemman version. Vyötäröllä on ihan patellakuminauha.


Tämän mekon ompelin ihan vain inspiraation innoittamana myyntiin! Kangas on puuvilla viskoosia . Kangas on verhot ihan uudet ja paketista löysin kirpparilta meinasin ensin laittaa verhoksi  oikeesti mut en sitten laittanutkaan! RY 96 cm Jos haluat ostaa tämän ota yhteys rockabillymama@msn.com 


Tämä on yksi tilaustyö! Ihan tavallinen kellohame patella kuminauha vyötäröllä! Kangas on puuvillaa ja Eurokankaasta siellä oli tätä kangasta kesällä myös vaaleankelta pohjaisena ja valkopohjaisena.   
Vielä pitäisi ommella pirteä paita riikinkukko hameeseen niin sillä on hyvä lähteä katsomaan Fatboy bändiä  Turkuun bändi esintyy KLUBILLA  Humalistonkadulla  18.10 sinne siis kaikki!

   

Ei kommentteja: