maanantai 29. lokakuuta 2012

Marianne Westman PICNICK ja PINKKIÄ LEOPARDI kankaat!Viikonloppuna totesin että kaava-paperi on loppumassa ja kaavatilaukset pitäsisi piirtää!  Tänään sitten käväisin Salon Eurokankassa sitä ostamassa. Käytän sitä Euran valmistamaa kaava-paperia. 

Tottakai piti sitten penkoa  myös kangaslaareja ja vaikka en mitään kangasta aikonutkaan ostaa jäi nämä 2 kangasta näppeihin ! Marianne Westmannin PICNICK  kuosi 50-Luvulta. Marianne on Ruotsalainen suunnittelija joka on suunnitellut monia ihania kuoseja keramiikkaan ihan kotitalous käyttöön suunniteltuja astioita. Niitä löysi joskus suomestakin ja nyt harmittaa että en ostanut nuukuuksissani vaikka  silloin 80-luvulla ne oli viellä halpoja. Nyt jos löydät hänen  astioitaan ne maksaa huomattavasti enemmän koska arvostuksin on noussut!Kagas on paksua puuvillaa ja aattelin ommella siitä lahjaksi keittiöpyyhkeitä tai vain ihan itselle sitä oli vain noin 2 metrin pala jäljellä joten ei siitä oikein verhojakaan tee keittiöön! 


Kuvassa Marianne Westmann
Toinen kangaslöytöni on tekoturkismaisella pinnalla pinkki leopardi kangas.Puserovahvuista keinokuitukangasta jonka nurja puoli on sileää! Teen ehkä jonkun paidan tästä  tai jotain katotaan kun idea ja inspiraatio iskee.             

Ei kommentteja: